Általános információk,
vállalási irányelvek

A bélyegzők helyben készülnek, ha Önnek tanácsra van szüksége problémái megoldásához és nem talál rá választ oldalainkon, úgy kérem telefonáljon vagy a mellékelt űrlap >> segítségével írhat nekünk, hogy segíthessünk megoldani a felmerült kérdéseket.


Alábbi leírások pár darabos megrendelésre érvényesek, egyszerű (standard), szöveges bélyegző esetén értendőek.
Nagyobb mennyiség, komplikált logók, dátumos, extra méretű házak, egyedi igények esetén a határidők kitolódhatnak 1-2 napra vagy a megbeszélt időpontra.
Emblémák, logók a bélyegzőn

- Emblémákért, logókért külön díjat nem számítunk fel a bélyegző készítése során, de a jó minőséghez megfelelő eredeti szükséges. Amelyek a legjobb minőséget adják, azok a vektorgrafikus formátumban leadott grafikák (pl.: cdr, ai, eps)
A logókhoz használhatóak még nagy felbontású jpg, tif, bmp stb. képek is, de itt más kevésbé lehet változtatni a kész képeken

- Mivel a bélyegző csak "fekete-fehér" részeket képes megjeleníteni ezért a többszínű emblémákat le kell egyszerűsíteni fekete és fehér színekre. Természetesen ebben is tudunk segítséget nyújtani. Amennyiben megvan a grafika a bélyegzőhöz és bizonytalan az elkészíthetősége miatt, küldje el nekünk és előzetesen elmondjuk véleményünket, keresünk megoldást a bélyegzők technológiai korlátain adta lehetőségeken belül.

Minta a logók 2 színűsítésére bélyegzőhöz:

Logó a bélyegzõre minra színes Logó a bélyegzõre minra ff

Bélyegzők elkészítési határideje

- Elkészítési határidők: a leadott bélyegző, gumilap megrendeléseket folyamatosan dolgozzuk fel.
- Lehetőség van sürgős gumilap, bélyegző készítésére is amely 1 óra alatt készül el a leadást ill. az elfogadott mintát követően.
Ennek többletköltsége nincs,

Átvételi lehetőségek

- Az elkészült áru (bélyegző, gumilap) üzletünkben átvehető a nyitva tartási idő alatt Hétfő-Péntek: 8.00 - 16.00-ig.
- Lehetőség van postai úton történő átvételre is utánvéttel, a mindenkori postai díjak felszámítása mellett.

<<vissza